Kwaliteit en service, bij ma kaashandel een synoniem

Wat is nu kwaliteit zonder service en service zonder kwaliteit.
Het combineren van onze hoge standaarden op kaasgebied kan wat ons betreft niet zonder uitstekende service. Flexibiliteit in aanlevertijden, een snelle levering en indien gewenst leggen wij het zelfs voor u op de plank. MA Kaashandel doet net dat stapje meer.

Kwaliteit

Bij de selectie van onze kazen en leveranciers staat kwaliteit en continuïteit op nummer 1. Wij nemen alleen genoegen met het beste. Uiteraard voldoen wij aan alle strenge wet- en regelgeving om deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen. Handhaving van deze hoogwaardige kwaliteit is een constant proces dat bij MA Kaashandel centraal staat. Samen met onze klanten en leveranciers zijn wij voortdurend op zoek naar verbeteringen. Centraal staat de beste uitgangspositie voor de consument. Hierdoor staat MA Kaashandel ook in de toekomst garant voor de beste kwaliteit.

Service

Onze maatstaf wat betreft kwaliteit kan wat ons betreft niet zonder een uitstekende service.
Wat wij van onze leverancier verlangen mag u ook van ons verwachten. Flexibiliteitsnelheid en net dat stapje meer. Desgewenst leggen wij de kazen bijvoorbeeld bij u op de plank. Dit doen wij met alle plezier, kaas is namelijk onze passie!

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Snelheid
  • Hoge servicegraad

stuur een bericht