Kaasgroothandel, gedreven door Passie!

Kaaskenners in optima forma, dat mogen wij wel zeggen. Met ruim 30 jaar ervaring in Hollands trots hebben wij onze grote passie voor kaas ontwikkeld. Door deze schat aan ervaring in diverse segmenten van de markt, begrijpen we hoe wij onze klanten toegevoegde waarde kunnen leveren. De basis hiervan is uiteraard ons hoogwaardigebrede en met zorg geselecteerde assortiment van Hollandse kaas. Met dit assortiment voorzien wij dagelijks in de behoefte van: 

  • Kaasspeciaalzaken
  • Markthandelaren
  • Horecagroothandel
  • Supermarkten

 

Een toegevoegde waarde

Door goed te luisteren naar onze klanten, begrijpen wij elkaar. Tevens kunnen wij door goed te luisteren naar onze klanten snel reageren op ontwikkelingen in de markt. Wij begrijpen wat er van ons gevraagd wordt. Samen met onze klanten zijn wij voortdurend op zoek naar een goede uitgangspositie voor de consument. Kwaliteitflexibiliteit en een hoge servicegraad zijn hierin de sleutelwoorden voor ons succes. Daar kunt u op bouwen!

Een goede smaak!

Jaarlijks organiseert stichting Nationaal Nederlands Kaasconcours (NNKC) de NNKC-kaaskeuring. Uit een deelnemersveld van 450 personen wordt niet de kaas, maar het vakmanschap van de deelnemer gekeurd. De winst van de Zilveren Kaasboor bevestigde iets wat wij allang wisten, namelijk; met onze smaak zit het wel goed!

stuur een bericht